Untold 2018

BLACK EYED PEAS, PAROV STELAR, THE PRODIGY, THE CHAINSMOKERS, KYGO, DIPLO, PAUL KALKBRENNER SUNT DOAR CATEVA DINTRE NUMELE MARI CARE VOR URCA PE CELE 10 SCENE UNTOLD!

Dupa confirmarea singurului show Black Eyed Peas din Europa in 2018 la UNTOLD, organizatorii festivalului completeaza lista cu alti 130 de artiști internationali dar si din Romania, care se alatura celorlalti anuntati deja printre care amintim: Jason Derulo, Armin van Buuren, Fedde Le Grande, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Afrojack, Tiesto, Solomun si multi altii.
Parov Stelar, Foreign Beggars, Stavroz, NU, Jan Blomqvist&Band, Blond:ish sunt doar cateva dintre numele mari care completeaza line-up-ul si care vor urca pe cele 10 scene ale festivalului UNTOLD. In line-up-ul din acest an se regasesc si unii dintre cei mai apreciati artisti din Romania cum ar fi Subcarpati, Golan, DOC, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Macanache si multi altii. Toti cei peste 130 de artisti care completeaza line-up-ul UNTOLD, pot fi gasiti pe site-ul www.untold.com cat si in aplicatia Untold disponibila pe iOS si Android.
Pana in acest moment peste 65.000 de fani ai festivalului si-au achizitionat un abonament pentru cele patru zile. Pretul abonamentului este in acest moment de 549 de lei plus taxe, iar biletele de 1 zi incep de la 225 lei plus taxe.

In plus toti cei care au bratara Neversea si cei care vor primi bratara Untold in perioada festivalului vor beneficia de reduceri la diferite muzee, obiective turistice si cazari. Mai mutle detalii gasiti aici.

UNTOLD 2018 este cel mai mare festival din Romania si va avea loc in perioada 2-5 august la Cluj-Napoca, avand invitati peste 200 dintre cei mai populari artisti din lume.