Pub-uri in care trebuie neaparat sa mergi daca esti in Brasov!

In acest articol o sa va prezint cele mai frumoase locatii din Brasov, daca vreti sa mancati sau doar sa savurati anumite specialitati de cafea sau bauturi racoritoare. O sa trecem si inspre zona de distractii si o sa va recomandam locatii care va ofera posibilitatea de a va juca diferite jocuri sau de ce nu o sa va recomandam si cluburi de noapte.

1.DEANE’S IRISH PUB AND GRILLdeans

Deane’s Irish este un pub cu specific irlandez. Aici este locul unde se aduna si se distreaza localnicii si turistii care iubesc viata! Printre piesele de teatru jucate de actori celebri si concerte ale marilor voci romanesti, Deane’s este campioana in ale distractiei. Aici sunt organizate seri de stand-up comedy si karaoke unde va puteti pune vocea la incercare! Am fost placut surprinsa ca in zilele de marti a fiecarei saptamani Deane’s ofera ocazia sa savuram o pizza la doar 10 lei ! Este o locatie unde poti veni cu prietenii sau familia!

2.DASH

dashAcest pub este situat in imediata apropiere de gara si este un loc exelent pentru relaxare intr-o seara de vineri. Aici gasim o multime de activitati care pot fi facute individual sau pe echipe. Aici este un loc nemaipomenit de a ne imprieteni si cu alti oameni pasionati de aceleasi activitati ca si noi.

3. FOR SALE PUB for sale

Atmosfera rustica si un design al pub-ului care urmareste aceeasi tema: rusticul. Astfel, lemnul veritabil a ajuns sa fie la mare cinste: peretii sunt acoperiti de scanduri, tavanul este din lemn, podeaua la fel (chiar si meniurile sunt facute dintr-un material care imita perfect lemnul). Modul in care a fost decorat pub-ul nu face decat sa sublinieze si sa intareasca tema principala (puternic accentuata de elemente specifice mediului rural). Nu-ti displace nici luxul si nici calitatea, dar nu te-ar deranja nici un loc in care cojile de la alune (alune gratis, apropo) si fanul de pe jos, ar reprezenta principala atractie. Poate trebuia sa incep asa, tinand cont ca aceasta este cartea de vizita a localului. Daca e asa, hai in For Sale, un loc pentru oameni fara „fite”.

4. BERARIA CIUCASciucas

Beraria Ciucas este locul unde poti sa-ti petreci o dupa-masa la umbra Tampei cu prietenii. Acesta este locul unde sa savurezi o bere si un MIC GIGANT preparat zi de zi de cei de la Carmolimp. Tot aici este locul unde pot sa iti aniversezi cele mai importante evenimente!
Beraria Ciucas este locul unde poti sa-ti pierzi o zi intreaga pe terasa sau in gradina de vara la umbra celei mai frumoase privelisti din Brasov.

5. 4 ROOMS

4rooms

Ce zici de o petrecere dementiala? Aici este locul perfect pentru un  sfarsit de weekend de neuitat. Acest club este situat in Centru Civic si este accesibil tuturor. In timpul saptamanii sunt organizate seri cu tematica, ca de exemplu Lady’s Night sau seri adresate studentiilor brasoveni. Preturile sunt accesibile si servirea impecabila.